Menaxhment

0 3444

Manaxheret jane keshtu burimi kryesor,me i kushtueshmi...
konfliktet ne biznes
0 4095

Në afarizmin e vet ndërmarrësit janë të...
0 2124

Etika e biznesit përmban diçka më tepër sesa politika e ndërmarrjes, sesa ligji dhe rregulloret...
Buzeqesh
0 2521

Ballafaqimi me situatën në të cilën partnerët, bashkëpronarët ndërmarrin aktivitetet e ndryshme...
Pershkrimi i projektit
0 2689

PËRMBAJTJA FORMALE E PROJEKTIT Kopertinat: Përmes kopertinave të projektit lexuesi krijonë impresionIn e parë për projektin. Kjo përmban të dhëna të rëndësishme lidhur me emrin...