ekonomi mes dy shteteve

Mimoza_Kusari_Lila_-_7
0 1206

Prishtinë, 8 shtator- Ministrja e Tregtisë dhe Industrisë, Mimoza Kusari-Lila, ka thënë se Qeveria e Kosovës ka marrë vendim për bllokimin e të...