featured

Nocioni Biznes rrjedh nga fjala anglishte Business, qe do te thote aktivitet ne pune...
1 6332

Përpilimi i një Plani Biznesi Plani i biznesit është një përmbledhje e shkruar e aktivitetit të propozuar të sipërmarrësit ku varësisht nga nevoja dhe...
0 5161

  Pytje nga MARKETINGU   l  POLITIKA...
konfliktet ne biznes
0 4483

Në afarizmin e vet ndërmarrësit janë të...

Parashtrojmë pyetje se, a thua vallë, a ka dallim mes kapitalizmit dhe sistemit ekonomik...