Lajme

Shuarja e Biznesit
0 3003

Shuarja e bizneseve në Kosovë ka vazhduar edhe gjatë pesë muajve të parë të këtij viti. Kryeshefi ekzekutiv në Agjencinë për...
Mimoza_Kusari_Lila_-_7
0 3314

Prishtinë, 8 shtator- Ministrja e Tregtisë dhe Industrisë, Mimoza Kusari-Lila, ka thënë se Qeveria e Kosovës ka marrë vendim për bllokimin e të...
0 2943

Kryeministri i Italisë, Mario Monti, u tërhoq në një skandal mbi Bankën “Monte dei Paschi”...
0 7216

Mikroekonomia se bashku me makroekonomine jane dy deget perberse te shkences se ekonomiksit. Ato studiojne anen ekonomike te jetes shoqerore. Mikroekonomia studion lidhjen, vartesine...
0 17906

Sipas ligjit per kontabilitet dhe ligjit per trasformim te ndermarrjes me capital shoqeror, per...