Elementet e ndaluara të një kontrate sipas Islamit

Elementet e ndaluara të një kontrate sipas Islamit

Mësimet e Islamit kërkojnë mbrojtjen e njerëzve nga e keqja e ligësia dhe u shërbejnë interesave të tyre përmes përdorimit efektiv të të gjitha burimeve të dhëna nga Zoti. Këto

10 sekretet që supermarketet nuk duan që t’i dini

10 sekretet që supermarketet nuk duan që t’i dini

Sipas studimeve, 20 për qind e blerjeve janë të paplanifikuara. Na është bërë e zakonshme të hyjmë në supermarkete pa e vrarë shumë mendjen për arredimin e tyre. Por ajo që ne nuk

Për pesë muaj shuhen 652 biznese

Për pesë muaj shuhen 652 biznese

Shuarja e bizneseve në Kosovë ka vazhduar edhe gjatë pesë muajve të parë të këtij viti. Kryeshefi ekzekutiv në Agjencinë për Regjistrimin Bizneseve, Gazmend Mejzini, në një prononcim

8 arsyjet pse biznesi juaj ka NEVOJË për një website profesional

8 arsyjet pse biznesi juaj ka NEVOJË për një website profesional

Si çdo pronar I biznesëve të vogla, edhe ju mundë të besoni  se biznesi juaj nuk do të përfitoj  asgjë nga të poseduarit një website, apo website-i nuk është I planifikuar fare në

15 mënyrat efektive  për të përshkruar vetën tuaj gjatë intervistës.

15 mënyrat efektive  për të përshkruar vetën tuaj gjatë intervistës.

Në cdo intervist, intevistuesi  parashton  pyetjen “Si do ta përshkruani vetën tuaj” ndërsa kjo është diqka që duhet parashikuar dhe praktikuar,   shumë punëkërkues 

Si ti kostumizojm follderet me ngjyra te ndryshem

Si ti kostumizojm follderet me ngjyra te ndryshem

Hapi i par qe duhet te beni eshte te shkarkoni programin FolderColorizer.It dhe te instaloni ne kompjuterin tuaj. Eshte testuar, nuk ka virus dhe funksionon 100% Per te shkarkuar programin kliko

“Autogoli” i Mimozës, 20 milionë € dëmtim i buxhetit

“Autogoli” i Mimozës, 20 milionë € dëmtim i buxhetit

Marrëveshja për Tregti të Lirë (MTL) me Turqinë, të cilën ditë më parë e nënshkroi ministrja, Mimoza Kusari-Lila, dhe ministri i Ekonomisë i Turqisë, Zafer Caglan, do ta dëmtojë

Kosova, bllokadë mallrave të Maqedonisë

Kosova, bllokadë mallrave të Maqedonisë

Prishtinë, 8 shtator- Ministrja e Tregtisë dhe Industrisë, Mimoza Kusari-Lila, ka thënë se Qeveria e Kosovës ka marrë vendim për bllokimin e të gjitha mallrave të Maqedonisë që janë

  • Elementet e ndaluara të një kontrate sipas Islamit
  • 10 sekretet që supermarketet nuk duan që t’i dini
  • Për pesë muaj shuhen 652 biznese
  • 8 arsyjet pse biznesi juaj ka NEVOJË për një website profesional
  • 15 mënyrat efektive  për të përshkruar vetën tuaj gjatë intervistës.
  • Si ti kostumizojm follderet me ngjyra te ndryshem
  • “Autogoli” i Mimozës, 20 milionë € dëmtim i buxhetit
  • Kosova, bllokadë mallrave të Maqedonisë

Ekonomi

Analiza e Poterit – Pesë forcat

Autor: Skender Mustafi Struktura e njohur me emrin “Pesë forcat e Porterit” ose “Analiza e Porterit”, për të analizuar industrinë dhe zhvillimet e strategjisë së biznesit, u zhvillua nga Michael E. ...

8 arsyjet pse biznesi juaj ka NEVOJË për një website profesional

Si çdo pronar I biznesëve të vogla, edhe ju mundë të besoni  se biznesi juaj nuk do të përfitoj  asgjë nga të poseduarit një website, apo website-i nuk është I planifikuar fare nëbuxhetin tuaj. Ose ...

Elementet e ndaluara të një kontrate sipas Islamit

Mësimet e Islamit kërkojnë mbrojtjen e njerëzve nga e keqja e ligësia dhe u shërbejnë interesave të tyre përmes përdorimit efektiv të të gjitha burimeve të dhëna nga Zoti. Këtoobjektiva duhet të ...

Stresi në punë

Stresi në punë, stresi në shtëpi, stresi gjithandej Stresi pa dyshim është bërë një pjesë e pashmangshme e punës dhe jetës moderne. Zakonisht thuhet se vetëm të vdekurit nuk i janë ...

Sistemi elektronik i pagesave

Sistemi elektronik i pagesave si mundësues i tregtisë elektronike Sistemi i pagesave paraqet një tërësi ...

Banka Qendrore e Kosoves

NOCIONI DHE KARAKTERISTIKAT E BQK-SË Me  27  korrik  2010  Kuvendi  I  Kosovës  ka  miratuar   Ligjin  ...

Efektet e krizës globale në ekonominë shqiptare

Abstrakt: Vendet e Europws Lindore, përfshirë edhe Shqipërinë nuk janë tërësisht imune nga problemet e ...

Kriza ekonomike që bota përball sot

KRONIKË E NJË DËSHPËRIMI TË PARALAJMËRUAR “Kreditimi dhe kapitalet tregtare janë rritur shumë shpejt, me ...

Çfarë është guerila marketing ?

Bilbordë, fletushka, postera, TV-reklama… tashmë na u bënë të mërzitshme, dhe gjithnjë dhe më shumë ...

Zgjedhja e strategjis se tregut cak

ZGJEDHJA E STRATEGJISË SË TREGUT CAK Zgjedhja e strategjisë për seleksionimin e tregut cak varet nga një ...

Pytje nga Marketingu

  Pytje nga MARKETINGU   l  POLITIKA E DISTRIBUCIONIT (SHPËRNDARJES) l  Distribucioni (shpërndarja) ...

Llojët e tregut

Egzistojnë klasifikime dhe ndarje të ndryshme të tregjeve sipas kritereve të ndryshme, prej ku dalin edhe lloje ...

Funksionet e tregut

Rëndësia e tregut shihet qartë nga vetë funksionet që i kryen tregu. Tregu në mënyrë objektive bën ...

Hapat per nje ndryshim te sukseshem te karierres

Jeni  të interesuar për një karrierë të re? Nëse është kështu, është e rëndësishme që të merrni  ...

8 arsyjet pse biznesi juaj ka NEVOJË për një website profesional

Si çdo pronar I biznesëve të vogla, edhe ju mundë të besoni  se biznesi juaj nuk do të përfitoj  asgjë ...

Si ti kostumizojm follderet me ngjyra te ndryshem

Hapi i par qe duhet te beni eshte te shkarkoni programin FolderColorizer.It dhe te instaloni ne kompjuterin tuaj. ...

Karakteristikat e tregtisë elektronik

B2B mund të prëshkruhet në forma të ndryshme mvarësisht se në cilat karakteristika jemi fokusuar. Këtu ...

Shkalla e Ankimit

1-Një nëpunës civil, ndaj të cilit është marrë një masë disiplinore nga një organ disiplinor, mund të ankohet ...

Ekonomiksi

Cfar eshte Ekonomiksi   Ekonomia është shkencë shoqërore që analizon prodhimin, shpërndarjen dhe konsumin e ...

10 sekretet që supermarketet nuk duan që t’i dini

Sipas studimeve, 20 për qind e blerjeve janë të paplanifikuara. Na është bërë e zakonshme të hyjmë në supermarkete ...