Home Karriera 10 gjëra që mund të ju pushojnë nga puna

largimi nga puna

Shumica e njerëzve e fillojnë punën e tyre me qëllimet më të mira, duke mos menduar se mund të pushohen nga puna. Mbi të gjitha ai fat është i rezervuar kryesisht për të paaftët dhe punëtorët që marrin materiale të paautorizuara nga kompania.

largimi nga puna

Por ky është një arsyetim i gabuar. Për të ruajtur sigurinë e vendit të punës tuaj duhet të shmangni 10 kurthe të zakonshme në këtë listë nga Jennifer Star, rektrutuese dhe trajnuese në një korporate me bazë në New York.

1. Gënjeshtrat në aplikimin tuaj të punës ose CV.
2. Duke qënë i pamatur rreth gjërave që kërkoni.
3. Thashethemet.
4. Duke pranuar shumë telefonata personale gjatë orarit të punës.
5. Konsumi i alkoolit gjatë orarit të punës.
6. Kërkimi i tepruar në internet.
7. Përfshirja romantike me shefin apo shefen.
8. Duke harruar të kontrolloni dy herë shifrat që shkruani.
9. Tjetërsimi me kolegët tuaj.
10. Duke treguar me gisht të gjithë përveç vetes.

/femina.al/