Home Biznes Program per kontabilitet

Ofrome program per kontabilitet i leht ne perdorim dhe i shpejt ne procese. Programi per kontabilitet perfshin:

1. Shitjet (+Kthimet nga Shitjet)
2. Blerjet (+Kthimet nga Blerja)
3. Blerësit & Furnitoret (Kartela)
4. Artikujt (Kartela e mallrave & Sherbimeve)
5. Evidenca e Stoqeve
6. Printer Fiskal (+ Printer të thjeshtë)
7. Importet & Eksportet
8. Arka & Banka (Pagesat/Arkëtimet/Deponimet/Tërheqjet)
9. Profatura & Fletë Porosi
10. Evidenca e Punëtoreve (Pagat Mujore)
11. Puna në rrjet

12. Transaksione Interne (Veprime me Depo)
13. Blerjet, Importet dhe Shitjet Investive
14. Prodhim (Gjysëmprodukt & Produktet e gatshme)
15. Kontabilitet (+Raportet Financiare)
16. Më shumë ndërmarrje

Per bizneset startup eshte falas.
Kontaktoni mos nguroni per ta provur programin tone.

Ne treg priten te dalin edhe programet tjera si:
Program per Shitje
Program per Barnatore
Program per Markete
Program per Mjek
Program per Ordinanca
Program per Labarator
Programe Afariste sipas kerkesave
Programe per resurse njerzore


Zigjidhje per biznese afariste

bokep indo xnxx porno gratisAmatore Maturo Carino E Coccoloso 無料 エロ 動画 Bionda piccolina si fa scopare la figa dura in hd