kriza globale

0 1513

Kryeministri i Italisë, Mario Monti, u tërhoq në një skandal mbi Bankën “Monte dei Paschi”...
0 12112

Sipas ligjit per kontabilitet dhe ligjit per trasformim te ndermarrjes me capital shoqeror, per...

Nga aspekti I asaj se a merren bizneset me prodhimin e te mirave materiale...

Nga aspekti I shkalles dhe menyres se perpunimit te lendeve te para si dhe...
0 3898

Bota ekonomike është duke ja lënë historisë ekonomitë nacionale relativisht të zoluara prej njëra...