Biznes

Marrëveshja për Tregti të Lirë (MTL) me Turqinë, të cilën ditë më parë e nënshkroi ministrja, Mimoza Kusari-Lila, dhe ministri i Ekonomisë i Turqisë,...
modeli i biznesit

Ambienti ekonomik i varfur ndikon jashtzakonisht në krijimin e një...
Karakteristtikat e tregtis elektronike
0 2988

B2B mund të prëshkruhet në forma të ndryshme...
biznesi drejt biznesit
0 2478

Biznesi elektronik si një degë e re ka një zhvillim...
mjedisi i mbrendshem

Përktheu dhe përshtati: Liridon Alidemaj Menaxherat.com Mjedisi i brendshëm përfshinë faktorët e...