Biznes

Definicioni i kontrates

Definicioni i kontratës së  punësimit? Kontrata e...
stresi ne pune

Stresi në punë, stresi në...

Nëntë karakteristikat e udhëheqësve të suksesshëm: Kënaqshmëria nuk vjen me arritjen, por me përpjekjen. Përpjekja e  plotë ështe  fitore  e  plotë. -Mahamta Gandhi-   [caption id="attachment_986"...

Nga aspekti I asaj se a merren bizneset me prodhimin e te mirave materiale...

Nga aspekti I shkalles dhe menyres se perpunimit te lendeve te para si dhe...