ekonomi

0 5280

Mikroekonomia se bashku me makroekonomine jane dy deget perberse te shkences se ekonomiksit. Ato studiojne anen ekonomike te jetes shoqerore. Mikroekonomia studion lidhjen, vartesine...

Nëntë karakteristikat e udhëheqësve të suksesshëm: Kënaqshmëria nuk vjen me arritjen, por me përpjekjen. Përpjekja e  plotë ështe  fitore  e  plotë. -Mahamta Gandhi-   [caption id="attachment_986"...
0 13226

Sipas ligjit per kontabilitet dhe ligjit per trasformim te ndermarrjes me capital shoqeror, per...

Nga aspekti I asaj se a merren bizneset me prodhimin e te mirave materiale...

Nga aspekti I shkalles dhe menyres se perpunimit te lendeve te para si dhe...