Home Ekonomi Menaxhment Si te menaxhoni dobesite tuaja ne pune

Përkundër asaj që ju mund të dëshironi të tregoni apo shfaqni në një intervistë pune, ju përsëri do t’ju shfaqen dobësitë që keni. Në të vërtetë, është e rëndësishme të pranojmë gjërat që nuk janë të mira tek ne. Pasi të keni bërë një vëzhgim të hollësishëm të vetes suaj, më poshtë do të gjeni tri gjëra që duhet të bëni në lidhje me atë që identifikuat te vetja juaj:1. Bëhuni më të mirë.
Nëse puna juaj përfshin punë në të cilat ju nuk jeni shumë të aftë, atëherë duhet punuar fort për tu përmirësuar. Merrni një mentor dhe diskutoni me të për punët dhe detyrat e vështira që keni.
2. Delegoni. Luani me pikat tuaja të forta. Gjeni një vartës, një koleg, apo një kontraktues i cili mund të bëjë punët që ju nuk jeni shumë të mirë për t’i bërë.
3. Lëvizni. Panvarësisht gjithë punës më lart, është koha për të kërkuar një punë të re. Nuk ka kuptim të qëndroni në një pozicion ku ju gjithmonë do të duhet të fshihni ose zbusni dobësitë tuaja.

 

Dua Pune

Similar articles
bokep indo xnxx porno gratisAmatore Maturo Carino E Coccoloso 無料 エロ 動画 Bionda piccolina si fa scopare la figa dura in hd