Home Karriera Si të promovoni vetveten

Promovoni veten tuaj

Më posht do te lexoni disa nga këshillat tona, se si duhet promovuar veten tuaj kur ju jeni duke perpiluar CV-në.

Promovoni veten tuaj

Promovoni veten tuaj

Beni CV-në tuaj një document marketingu

Promovoni vetveten sa më mirë te punëdhënësi përmes CV-së tuaj

Mani në mend:

Mos promovimi I vetvetës – është shumë negative d.m.th duhet të flitni për veten, por duke u bazuar në fakte.

Promovim i mirë – është shëndërrimi negativë në pozitiv

Promovimi I keq– është tepër I pa besueshëm dhe I pa dëshiruar

 

.

E.K
Menaxherat.com